Fietsen: 010 - 420 15 28 | Scooters: 010 - 420 15 77

Scooteronderhoud en reparatie

Vakkundig onderhoud aan uw scooter

Wij hebben al jaren een werkplaats die een hoge graad van kwaliteit garandeert. Onze vakkundige monteurs onderhouden en repareren alle merken (motor)scooters, snor- en bromfietsen. Alleen de originele, of de beste vervangingsdelen worden gebruikt om uw scooter weer zo goed als nieuw te maken zodat deze nog jaren mee kan.

Grote voorraad onderdelen

Omdat wij een grote voorraad aan onderdelen in ons magazijn hebben, zijn wij in staat om de meeste reparaties direct uit te voeren.

Quickservice banden, uitlaten en remblokken

Wij hebben een quickservice voor banden, uitlaten en remblokken. Dit houdt in dat we u direct kunnen helpen bij het vervangen van de banden, uitlaat of remblokken van uw scooter.

Schadeservice

Daarnaast kunnen wij u van dienst zijn met het herstellen van schade door een aanrijding of ongeluk. We kunnen het gehele schadetraject voor u verzorgen, vanaf de taxatie en het herstellen van de schade tot de afhandeling met de verzekeringsmaatschappij.

Uw scooter binnen één dag gerepareerd

Is uw scooter toe aan een onderhoudsbeurt of reparatie? Kom eens langs bij Hordijk Tweewielers in Rotterdam en wij kunnen uw scooter in veel gevallen binnen een dag repareren. Ook op zaterdag staan wij voor u klaar!

"Dankzij onze quickservice beschikt u weer snel over uw scooter."

Contact

Dé fietsenwinkel voor u. Sinds 1964 de specialist voor verkoop en reparatie van fietsen en scooters.

Terbregseweg 18 t/m 28,
3056 JW Rotterdam

010 – 4201 528

info@hordijktweewielers.nl

Laat een bericht achter