Fietsen: 010 - 420 15 28 | Scooters: 010 - 420 15 77

Fietsen kopen

Voor ieder wat wils. Een groot aanbod van diverse fietsen. Waaronder stadsfietsen, mountainbikes en moederfietsen.

Fietsenservice2ehands fietsen

Topmerken fietsen

Op zoek naar een nieuwe fiets? Bij Hordijk Tweewielers vindt u de beste fietsen van uitsluitend topmerken. Wij verkopen een groot aanbod van diverse merken. U bent van harte welkom in onze showroom te Rotterdam voor vrijblijvend advies en een gratis proefrit. Hieronder vint u een overzicht van onze merken.

Gazelle

Gazelle maakt al meer dan 125 jaar fietsen. Zo licht, kwalitatief en comfortabel mogelijk. De Focus bij Gazelle  is innovatie en kwaliteit. Niets rijdt als een Gazelle.

Giant

Ontdek de nieuwe manier van fietsen. Of je nu op zoek bent naar een stadsfiets of wil genieten van mountainbiketochten, er is een Giant fiets voor iedere rijstijl. Van e-bike tot mountainbike.

Alpina

Kinderfiets kopen in regio Rotterdam? Alpina maakt kinderfietsen in de leeftijd van 2 tot 12 jaar. Mooie kinderfietsen van de allerbeste kwaliteit. Fietsen wordt weer een avontuur!

Batavus

Een nieuwe fiets kopen? Voor elk gebruik kies je een fiets van Batavus. Zo zijn er stadsfietsen, woon-werk fietsen, toerfietsen, elektrische fietsen en kinderfietsen. Met Batavus kom je overal!

Cortina

Naar het werk, naar school of naar de sportclub: Cortina fietsen staan altijd voor je klaar. Cortina ontwikkeld e-bikes, snelle designfietsen en family bikes. Jouw trendy Cortina staat gereed!

Elektrische Bakfietsen

Kinderen en bagage veilig naar een bestemming brengen is eenvoudig met een elektrische bakfiets. Bakfietsen van o.a. Batavus Lovens en Gazelle zijn met veel aandacht ontwikkeld. Veiliheid en comfort die aansluit op uw wensen.

Sparta

Van allround e-bikes tot Speed Pedelecs. Met een fiets van Sparta krijgt jouw dagelijkse fietsrit een goede energieboost. Voel de wind en ervaar de vrijheid met een fiets van Sparta!

Stevens

Stevens fietsen zijn al jarenlang betrouwbare fietsen. Goede kwaliteit fietsen waar veel aandacht is voor de bouw van de fietsen. Met Stevens ben je verzekerd van jarenlang fietsplezier.

Showroom

Uw nieuwe fiets direct uitproberen? kom naar onze showroom aan de Terbregseweg 18 t/m 28 te Rotterdam.

Contact

Dé fietsenwinkel voor u. Sinds 1964 de specialist voor verkoop en reparatie van fietsen en scooters.

Terbregseweg 18 t/m 28,
3056 JW Rotterdam

010 – 4201 528

info@hordijktweewielers.nl

Laat een bericht achter