Fietsen: 010 - 420 15 28 | Scooters: 010 - 420 15 77

De beste scooterservice van Rotterdam

Uw vertrouwde scooterspecialist

Al ruim 50 jaar een begrip

Al ruim 50 jaar kunt u bij Hordijk Tweewielers terecht voor onderhoud en reparatie aan uw scooter. Wij streven naar de best mogelijke dienstverlening zodat uw scooter het hele jaar veilig doorrijdt. Dankzij ons team ervaren scooterspecialisten kunnen wij uw scooter vaak binnen een dag weer afleveren. Zo hoeft u nooit te lang zonder vervoersmiddel te zitten.

Scooterpech onderweg?
 
Bel dan 06-44312457. Wij werken samen met een ophaaldienst die in nood kan helpen om uw scooter bij ons  te brengen. In overleg repareren wij deze zo spoedig mogelijk.

Vervangend vervoer
Wij hebben als vervangend vervoer leenfietsen staan ter vervanging van de scooter. Mocht u niet zonder scooter kunnen gedurende de reparatieperiode, dan kunt u bij ons ook een scooter huren. Bij reparatie kunt u vanaf € 20,- per dag een volwaardige huurscooter huren.  

Complete scooterservice

Om u een ongeëvenaarde serviceverlening te kunnen bieden, hebben wij een compleet dienstenpakket op scootergebied samengesteld. U kunt niet alleen voor jaarlijkse onderhoudsbeurten en reparatiewerkzaamheden bij ons terecht, maar ook voor onze unieke scooter poetsservice en vakkundig scooter schadeherstel. Daarnaast verkopen wij scooter accessoires en onderdelen van de beste merken die wij in de meeste gevallen al binnen 24 uur kunnen leveren.

Contact

Dé fietsenwinkel voor u. Sinds 1964 de specialist voor verkoop en reparatie van fietsen en scooters.

Terbregseweg 18 t/m 28,
3056 JW Rotterdam

010 – 420 15 77

info@hordijktweewielers.nl

Laat een bericht achter