Fietsen: 010 - 420 15 28 | Scooters: 010 - 420 15 77

Scooter- en fietsspecialist Hordijk Tweewielers

Al ruim 50 jaar passie voor tweewielers

Sinds 1964 is Piet Hordijk Tweewielers de scooter- en fietsenspecialist in Rotterdam. Fietsen, scooters en alles wat er mee te maken heeft, vindt u in onze showroom. Topmerken gecombineerd met een excellente service is wat u kunt verwachten bij Hordijk Tweewielers.

1000m² showroom

In onze 1000m² showroom komt u alle soorten fietsen en scooters tegen. Wij hebben een groot aanbod topmerken, aanbiedingen, accessoires en voor iedereen advies op maat. Met eventueel een verzekering, financiering of lease voor u op maat. Wij hebben onze showroom opgesplitst in een afdeling met fietsen en een afdeling met scooters.

Werkplaats & magazijn

In onze vakkundige werkplaats kunt u terecht voor onderhoud of reparatie van uw fiets of scooter. Onze monteurs hebben jarenlange ervaring en kunnen de meest uiteenlopende reparaties uitvoeren. Daarnaast beschikken wij over een groot magazijn, met onderdelen gekoppeld aan een 24-uurs bezorgsysteem door heel Nederland.

Deskundig advies op maat

Wij adviseren u graag bij de beste aankoop. Of het nu gaat om het vinden van de juiste fietstas, helm of het samenstellen van uw droomfiets of scooter, u kunt op onze deskundigheid vertrouwen.

Contact

Dé fietsenwinkel voor u. Sinds 1964 de specialist voor verkoop en reparatie van fietsen en scooters.

Terbregseweg 18 t/m 28,
3056 JW Rotterdam

010 – 4201 528

info@hordijktweewielers.nl

Laat een bericht achter